طرز تهیه دسر دلی مانجو (Manjoo)

Parmis 파 르 마 Parmis 파 르 마 Parmis 파 르 마 · 1399/09/10 06:57 · خواندن 2 دقیقه

مانجو کره ای هست اما توی ایران هم پیدا میشه و خیلی خوشمزس و از اونجایی که خودم خوردم پیشنهاد میکنم شما هم امتحان کنید .

10 دسر خوشمزه کشور کره

توضیحاتی درباره ی مانجو...

 

مانجو شیرینی با پایه ی خمیری است که در شکل های مختلف تهیه شده و با مواد متفاوت پر می شود. در حقیقت مانجو چیزی بین هوآکوآجا و هوآنگنام پانگ است.

این شیرینی شبیه به کیک ماه چینی است که البته به اندازه ی آن فشرده نمی باشد. مانجو شیرینی خاصی است که بیشتر وقت ها به عنوان هدیه یا برای مراسم خاص مورد استفاده قرار می گیرد که از آن جمله می توان به تعطیلات ملی یا جشن های تولد اشاره نمود و .......

 

برای طرز تهیه برو به ادامه مطلب......

 

 

مواد لازم

  1. 1 عدد تخم🥚

  2. 3 ق غ شکر

  3. 2 ق غ شیر 🥛

  4. 4 ق غ آرد سفید الک شده

  5. 1 ق چ بکینگ پودر

  6. نوک قاشق چای خوری (مقداری) وانیل

 

اول تخم مرغ رو با چنگال هم بزنید که رنگش یکم عوض بشه بعد سه قاشق شکر رو اضافه کنید و هم بزنید تا کامل شکر حل بشه بعدش شیر رو اضافه کنید
بعد وانیل رو اضافه کنید بهش (با همون چنگال انجام بدین وسیله خاصی نمی‌خواد)
بعد آرد و بکینگ پودر رو قاطی کنید با هم
و کم کم به موادتون اضافه کنید. روغن رو بذارید یکم داغ بشه
و با قاشق بریزید صبر کنید پف کنه روش برگردونید بافت خیلی خوبی داره و خوش طمعه😌 زیاد روغنی هم نیست میتونید دستمال کاغذی بذارید روغنش گرفته بشه
روش هم پودر قند میتونید  بریزید😁
وتمام ....

 

البته خونگیش اینطوری میشه....

عکس اصلی دستور دلی مانجو خونگی